sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Koiratanssikisa päivä II


Päivä Veikkolassa alkoi auringonpaisteella ja rennolla menolla. Mari ja Johanna olivat tuomareina kanssani, minulle oli langennut kunnia olla vastaavana ylituomarina tänäänkin.

Koirakot, jotka esiintyivät eilen, lähes kaikilla suoritus oli tänään parempi kuin eilen. Ohjaajat olivat rennompia, koirat olivat rennompia, esitykset sujuivat kitkattomammin. Päivän ehdoton suosikkini oli Sallan ja Limen ihastuttava freestyle esitys. Saman pistemäärän annoin Sinille ja Sonicille, kumpikin esitys oli yhtä hyvä, vain eri tavalla.


Kesken Sallan esityksen, jostain nousi puhurimainen myrskytuuli, joka heitti telttamme päämme yli pitkin kenttää. Väistin niukasti keskitolpan lennon, mutta Lime ei tainnut edes huomata teltan lentoa, uskomaton keskittymiskyky. Naureskelimmekin tuomareiden kanssa, että jatkossa teltan lentoa kesken esityksen  ei voi pitää "kohtuuttomana haittana"...

Sitten loppukisan ajaksi saimmekin ihmistolpat roikkumaan teltassa kiinni.  Loppu hyvin, kisa saatiin kunnialla läpi, vaikka metalliaidat vielä palkintojen jaossa kaatuivatkin kolisten.