perjantai 9. marraskuuta 2012

Pennut viisi viikkoa


Viikot vierähtävät käsistä, tämä on varmaan helpoin pentue ikinä. Pennut tulivat viisi viikkoisiksi tämän viikon maanantaina, nyt ne ovat 5 viikkoa ja 4 päivää. Ne edelleen juovat maitoa ilmeisesti litroittain, sillä kuiva muona ei oikein neitokaisille maistu. Snögeli syö edelleen kaikki kakat, joten minulle jää vain pissa-alustan vaihtaminen puhtaaseen. Neidit eivät pissaa pedilleen, vaan ovat "sisäsiistejä" ja pissivät kiltisti pissa-alustalle.

Ylhäällä oikealla Jedi leikki pentujen kanssa viime lauantaina ja sitten se alkoi... Jedin vatsatauti nimittäin. Windyllä oli jo alkanut aiemmin ja se oli perjantaina eläinlääkärissä tiputuksessa, kun sen kunto romahti täysin. Sunnuntaina Jedillä alkoi ripuli ja voin kertoa, että 40-kiloa painavan koiran ripuli ei ole mieltä ylentävää katseltavaa, tässä tapauksessa ripuli lensi molemmilla koirilla vaakatasossa useamman päivän. Kyseessä ei ollut parvo, mutta joku muu virusperäinen ripuli, joka kummallakin koiralla muuttui suolistotulehdukseksi (johon onneksi antibiootti puree). Rousku pääsi vatsakivuilla ja lievällä ripulilla.

Nyt ollaan jo voiton puolella ja näyttäisi siltä, että pikkukoirat (Niina ja Honey) eivät sairastuneet, ei myöskään Snögö eivätkä pennut.