keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pentutestipäivä


Tänään oli pentutestipäivä ja tässä parhaita paloja suoraan paikan päältä raportoituna:

Osku rakastu tätiin heti ja hyppäs syliin ja alkoi suukottelee sitä naamaan.
Kun Oskua sattui, nini se alkoi nuolemaan naisen naamaa, mutta sitten kun se sai vetolelun niin se alkoi vetämään ihan tosissaan.

Emma heilutti häntää ilosesti ja on kuulemma kohtelias pentu ku tuli syliin, mutta ei naamalle asti. Emma vain tuijottaa ja välillä nuolee sen naisen naamaa ja se vaa hengaa, ei se tiiä miks ne siin on, mut se pitää sille naiselle seuraa.
Voi Ponu rakas se vaa haluu istuu tädin sylissä, täti kääns sen maahan nii se köllötti tyytyväisenä selällään puol minsaa.

Diudi vaa tuijottaa tota naista ja vaan istuu. Se nainen heiluu ja liikkuu ympyrää nii diudi vaa tuijottaa paikallaan. Ja diudihan ei jumalauta mee makaa selälleen helkkari mikä koira... Ja nainen voi leikkii sillä samperin paperitollolla ihan yksin. Huom Ponu ja Musta nouti ilosesti sen ja toi tädille ylpeenä. Diudi on kuulemma totinen. Viimenen lelu oli ihan kiva, sen Diudi halus ja myös otti.

Selkeesti mä jotain oon opettanu pennuille ku kuljetan niit sylissä nii monta ku kerrallaan mahtuu, roikottaminen suju kaikilt tosi hyvin. Räminätölkkikään ei hetkauta ketää, on aika monta kertaa tippunu kattilat maahan.

Bruno halus pureskella sormii paperitollon sijaan mut sit se innostu paperimytystä ja toi sen tädille.
Nää kaikki noutaa paitsi Diudi.

Neea heilutti häntää nii paljon et koko pylly heilu, ei murissu kertaakaan, rakastui tätiin, aina ku se alko kirjottaa nii neea vaa istu ja katteli. Aina ku nainen käänty kattoo nii taas pylly heilu hännän voimasta. Ku paperitollo lens nii Neea vaa istu ja katto, tokal kerral neea meni hitaasti vaanien sen luokse ja peruuttaen kanto paperin naisen luokse, kolmannel kerral se pomppi paperin luo ja toi sen naiselle.

Pepe onki sit vähän enrgisempi, seki hyppäse heti naisen syliin ilosesti niinku kaikki muutki. Pepe ei hirveesti tykänny ku sitä yritettii alistaa, yritti vähän rimpuilla se jäi vaa jyrsii sitä paperitolloo. Sen mielest on hauskempi leikkii sil yksin Pepe vaa leikkii koko ajan, sen mielest tää on sikasiistii vaik se just heräs ja tuotii suoraa tänne. Äsken se sai pikku hepulin ja sit se kaatu ku se ei keskittyny.Pepee ei kuulemma eläkeläismummolle

Darla rakastu ihan hulluna naiseen, se juoksee sen perässä häntä heiluen, kuulemma vieterit tassuissa, häntä vaa pyörii. Selällään ei oo ongelma eikä mikää. Nää kaikki on kuulemma pyykkinarupentuja, roikottaminen on hauskaa. Darla tykkää naisest enemmän ku paperitollost, tai siis sormien pureskelust, mut kyl seki toi ylpeenä paperin suoraa naisen syliin. Darlaa ei hirveesti puristella, se ilmas sen heti tölkki ku rämähti nii se vaa istu ja odotti et koska sen lempparinainen tulee takas.
Darlalle kelpas ennemmin se nainen ku lelut.