tiistai 17. kesäkuuta 2014

Postimerkkeilyä


Loman myötä kaivoin vanhan harrastukseni esiin kaapin kätköistä ja laitoin kerätyt merkit likoamaan. Täytyy tunnustaa, että silloin lapsena käytin viikkorahojani kirjakauppaan, jossa myytiin postimerkkejä ja kansioita. Nyt kun kävin kirjakaupassa kyselemässä kansioita, nuoret myyjätytöt hädin tuskin tiesivät mistä puhuin, saatikka, että kansioita olisi ollut myynnissä. Voi niitä vanhoja hyviä aikoja...

No uudet hyvät ajat ovat tulleet ja netti auttoi niinkuin aina. Tilasin 7 uutta kansiota, yhden 64 sivuisen, kolme 32 sivuista ja kolme 16 sivuista. Tai säiliökirjoja, kuten niitä nykyisin kutsutaan...  Turha kai mainita, että postimerkkini hädin tuskin mahtuvat noihin kansioihin.

Nyt varoitus kaikille hamstraajile, Ebay voi viedä turmioon. Mutta niille, jotka turmiota eivät pelkää, ei kun sinne surffaamaan.


Yllä noin 10 vuotta vanhoja merkkejäni, sain vihdoin lajiteltua ne kunnolla. Himohamstraajan onnenhetkiä... Alla yksi puudelimerkki, niitä löytyi kätköistä kymmenisen kappaletta, arvatkaa, mitä himohamstraaja aikoo tehdä, kunhan saa postimerkkinsä kunnolla lajiteltua... Kymmenessä vuodessa on ehtinyt tapahtua varmaan paljon puudelipostimerkkirintamalla.


Alla kuivumassa osa liottamistani merkeistä. Ne ovat vielä lajittelematta, mutta onneksi on vielä lomaakin jäljellä. Olin jo ostamassa lohikäärmepostimerkkejä, kun muut asiat veivät hetkeksi huomioni. Onneksi en ostanut, sillä arvatkaapa, löytyikö kätköistäni melkoinen määrä lohikäärmepostimerkejä... Mistäpä se kertoo? Olen aiemminkin ollut kiinnostunut lohikäärmeistä :) 

Nyt odottelen innolla kaktuspostimerkkejä (250 kappaletta), mutta se onkin sitten jo toinen tarina puutarhablogiini.