sunnuntai 1. lokakuuta 2017

NEU KARP


Kävin Ilun luennolla ja valaistuin, NEU Karp ratkaisee kaikki Jedin ongelmat neljässä päivässä. Kurvasin kotiin Murren Murkinan kautta ja ostin neljän päivän annoksen NEU maha-karppia. Ensimmäinen vuorokausi meni pötköä sulatellessa jääkaapissa. Nyt se on nostettu huoneen lämpöön ja huomenna illalla se on syöntikunnossa.

Kristallipalloni näkymä on hieman epäselvä, mutta näen: Ripulia joka puolella.

Toki on täysin mahdollista, että maha-karp ratkaisee kaikki ongelmat, joten rohkea rokan syö ja pian tiedämme kuinka kävi.

2.10. Ma ilta annoin pelonsekaisin tuntein ensimmäisen 500 g. Olin valmis heräämään yöllä sen sata kertaa ja kaapimaan ripulit seiniltä.

3.10. Heräsin aamulla, Jedin naama ihan kuiva (ensimmäistä kertaa piiiiiiitkiiin aikoihin). Annoin aamulla 500 g. Ei ripuleita / oksennuksia kotona töistä palattua, kakka ihan normaalia iltapäiväkäytöllä. Voiko tämä olla liian hyvää ollakseen totta?

4.10. Yöllä Jedi muuttui levottomaksi ja käytin sen ulkona kaksi kertaa. Vatsa on löysällä, mutta ei varsinaista vesiripulia. Kun tulimme töiden jälkeen kotiin, Jedi oli oksentanut koko aamuruokansa sulamattomana, vatsa edelleen löysänä. Ruoka-annos puolitettu ilta-aterialla ja samalla villakoirat siirtyivät syömään karppia (sen toisen puolen annoksesta).

5.10. Eilinen ilta oli vaikea, läähätti ja oli levoton. Aamuyöllä oksensi sulaneen ruoan, joi ja oksensi litran vettä ja loput ruoasta. Kakka on edelleen löysää, mieheni sanojen mukaan kuin siskonmakkaroita, mitä se sitten tarkoittaakin.

6.10. Jedi on rauhoittunut, ei oksentanut yöllä ja aamulla naama oli täysin kuiva. Peruin ajan Jaana Rinkiselle ja kokeilen josko tämä ruokavalio auttaisi enemmän kuin lääkkeet. Töistä tullessa Jedi oli oksentanut. Illalla Jedi meni nukkumaan vain yhden Rennien voimalla, mitä ei ole tapahtunut miesmuistiin, normaalisti ennen kuin närästys illalla helpottaa, se vaatii 2-4 Rennietä.

10.10. Olen pidentänyt kypsytyksen 2 päivää jääkaapissa ja kaksi päivää huoneen lämmössä. Tilanne on parantunut päivä päivältä, enkä muista koska Jedi olisi ollut näin hyvässä kunnossa. Olen alkanut vähentää lääkitystä. Huolimatta lääkityksen vähentämisestä Jedin närästys on helpottanut, ilta on edelleen vaikea, mutta yöt ovat rauhallisia ja Jedi herää naama kuivana, eikä korise nukkuessaan. Aamut, päivät ja iltapäivät menevät hyvin.

11.10. Jedi on nyt syönyt vuorokauden verran Karpin ohella PureNaturalin ankkaa, kakkasi paljon ja närästys on aivan mahdoton. Läähättää ja kuolaa valuu norona. Rennietä menee, eikä tahdo auttaa.

12.10. Ei nappuloita: ei kuolaamista, ei läähätystä, nukkuu rauhallisena. Kävin hakemassa lisää maha-karppia.

14.10. Sivujuonne, ostin aiemmin MHB kana-karppia viisi pötköä, nyt ne ovat kypsiä,  eilen annoin ensimmäisen annoksen. ISO virhe. Jedi on aivan tajuttoman kipeä, närästää ja ilmavaivoja, vatsa kurisee. Ennen kuin maha-karpit ovat kypsyneet, pitää selvitä jotenkin tiistaiaamuun...

15.10. Edelleen närästää, mutta vatsa ei ole mennyt sekaisin ja näyttäisi siltä, että tilanne on jotenkin hallinnassa... Lasken päiviä, että pääsen takaisin maha-karppiin... Olen nyt kehitellyt jotenkin toimivan systeemin karpille. Pakasterasiat, johon mahtuu molemmat pötköt ja pötköt pakastepusseissa, joissa räjäytän ne kumihanskoilla.