sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Match Show 18.7.2021

 

Vantaan match show takana päin! Ponu sijoittui punaisten kolmanneksi ja pojat molemmat palkittiin lapsi ja koira kehässä! Alex esiintyi lelu-Possun kanssa ja Max antoi oman lelukoiransa nimeksi Tää. Molempia jännitti kovasti, mutta Max oli selkeästi ihan innoissaan esiintymisestä. Eilen treenattiin ensimmäistä kertaa illalla poikien kanssa lelukoiran esittämistä ja Max loisti mennen tullen ja olisi voinut treenata vaikka kuinka kauan.

Max selitti ihan totisena tuomarille omaa kieltä, kukaan meistä ei oikein ymmärtänyt mistä Max oli tuohtunut vaikka välillä hän osoitti koiransa korvia ja lopulta juoksi innoissaan pois unohtaen koiransa pöydälle. Alex totesi, että on turvallisempaa kuunnella tuomaria sylistäni. Hänkin juoksi lopulta pois unohtaen koiransa tuomarille. Kumpikaan ei vielä uskaltanut mennä kävelemään ilman minua, mutta ensimmäiseksi kerraksi tämä meni todella hienosti molemmilla.

Ponulla meni oikein hienosti pitkän tauon jälkeen. Se niin nautti kun pääsi taas juoksemaan ja kuulemaan kuinka hieno poika se oikein oli tänään pitää päättää vielä loput elo- ja syyskuun näyttelyt, Ponun kanssa on kyllä ihana kulkea.