sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Pennut kasvavat kohisten

 


Pennut kasvavat ihan silmissä, samoin Possu. Pennut tykkäävät kovasti touhuilla ja tutkia maailmaa. Diudi on nyt innostunut kovasti leikkimään niiden kanssa ulkona, sen leikit eivät ole kovin nättejä, mutta tämä on se ikä kun se aina innostuu pennuista. Windy myös rakastaa pentuja kovasti, se hoitaa niitä syvällä rakkaudella, jota pennut eivät kovasti arvosta. 

Ponu taas tekee kaikkensa välttäkseen pentuja koskemasta sen varpaisiin ja peppuun. Kaikilla pentueilla on ollut tapana kiusata sitä ja purra varpaista, koska se ei ole kovin katu-uskottava komentaessaan pentuja. Pentujen mielestä on hirveän hauskaa kun Ponu hyppii ilmaan väistellessään pentuja. Salli pihalla välillä innostuu leikkimään, mutta valtaosin se kiertää pennut kauempaa, koska aina kun pennut ovat lähellä, ne hyökkäävät tisseihin kiinni. Sallin mielestä kaikki vierailevat tähdet ovat taas ihania ja se on aina ihan innoissaan kun meille tulee vieraita. 

Possu taas on vihdoin saanut leikkikavereita pennuista ja se on niiiiiiin onnellinen siitä. Silläkin on vähän ehkä vielä rumat leikit, se välillä käy herättämässä pentuja ottamalla niiden tassusta kiinni ja kevyesti vetämässä ne hereille. Pennut eivät ihan vielä arvosta semmoista, jännä juttu. Possu on tottunut leikkimään ihan kauheita leikkejä sisarustensa kanssa, joten se ei nyt ihan ymmärrä miksi nämä eivät leiki samalla tavalla. Mutta hienosti se aina menee maahan pentujen viereen ja alkaa sitten tökkimään niitä nenällä ja pyörittämällä päätä kevyesti, jottei kukaan huuda sille ja ettei se joudu taas pois aitauksesta.