sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Treenipäiväkirja


Ilmoitin Honeyn tokokisoihin ja Jedin BH-kokeeseen. Nyt se on siis tehty ja sen minkä olen treeneissä laiskotellut ja luistellut sieltä, missä aita on matalin, niin nyt on viimeistään aika ryhdistäytyä.

Nyt kun loma on loppumassa ja puolet kesästä mennyt, niin saldo on seuraavanlainen:

Haku: Jedi hakee hyvin, olen tyytyväinen, mikä metsässä on, se metsästä löytyy. Seuraavaksi tavoitteena patukkailmaisun mukaan otto.

Esineruutu: Jedi tajusi jutun juonen ja hakee esineen ruudun takarajaltakin. Parhaiten se tekee töitä itsenäisesti, näkee kuinka sen aivot raksuttavat. Jos sanon jotain, suoritus kärsii, joten koira metsään ja ohjaajalta suu kiinni. 

BH: Jedi osaa kaikki liikkeet hyvin ja tekee ne innostuneesti. Leikkimielinen koe sujui hyvin, myös kaupunkiosio. Viime treeneissä paikallaolo 10 minuuttia sujui hyvin, vaikka viereisellä kentällä oli jalkapallotreenit käynnissä.

Verijälki: Yhdet treenit takana, siinä laji, jossa Jedi on aivan huippu. Rajoitteena ohjaajan surkea kunto ja suunnistustaidot.

Toko: Honey osaa kaiken, ei kun kokeeseen... Testasin AVO liikkeet, nekin sujuvat, harjoituksen alla nyt tunnistusnouto, joka tänään sujui todella hyvin. Metallikapulan nouto sujuu ok.

Tavoitteita loppukaudelle:

Jedi: Lelu motivaattorina & nouto, BH-koe, tottisliikkeet, haussa patukka ilmaisuna

Honey: ALO & AVO koe, VOI & EVL liikkeet