tiistai 31. joulukuuta 2013

Joulurauhaa


En kummemmin pidä jouluista (tai muistakaan pyhistä), mutta tämä joulu oli ihana. Lapset puolisoineen ja vanhempani olivat meillä jouluaterialla, josta jatkoimme matkaa haudoille ja sieltä setäni ja tätini luokse jouluglögille. Oli ihanaa nähdä kaikkia. 

Lahjat olivat kivoja ja ruoka hyvää, mitäpä voisi enempää toivoa.

Sain pidettyä töistä aitolomaa, en avannut työkonetta yhdeksään päivään, mikä taitaa olla lähellä henkilökohtaista ennätystäni. Loma meni sängyssä löhöillessä ja kirjoja lukien / telkkaria katsoen ja tietty joulun jämäruokia syöden. Tosin kun akut olivat latautuneet ja aloin virota sängyn pohjalta, niin aktiivisuustasoni sai perheeni ja luottokorttini toivomaan nopeaa paluuta takaisin töihin.

Mutta! Yläkerta on pantu uuteen uskoon, huonekalut vaihtoivat paikkaa ja Emmaukseen meni kymmenisen pahvilaatikkoa turhaa kamaa. Ebaysta löytyi aivan ihania esineitä (paikka pitäisi kieltää jollain lailla) ja luottokorttini anoi armoa. Shoppailimme myös uudet vaatteet mieheni kanssa, hän löysi Stockan vaateosaston keskeltä mukavan nojatuolin ja istahti siihen: "Odottelen tässä..." No siinä oli parkissa muitakin aviomiehiä. Sain myös kirjanpidon tehtyä ja halleluja tehtyä kilometrikorvaukset helmi-joulukuulta, 6309 kilometriä!. Tarkistin luvun kolmeen kertaan, mutta niin niitä kilometrejä vain kertyy. En edes laittanut Oulun näyttelyä mukaan, kun se oli yhdistetty lomamatka. Siivosin myös tornadon lailla kuopuksen asunnon, siitä tuli puhdas ja kiva, uudet verhot, matto ja muuta kivaa (Äiti, onko sulla tylsää? Mitä? Onko aika palata töihin purkamaan energiaani????).