sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Pieni (?) tuholainen


Tämä alkaa olla tuttu näky, kun palamme kotiin töistä. Pieni (nykyisin jo Brunoa, isovillakoiraamme isompi) pentu on alkanut askarrella vähän sitä sun tätä poissa ollessamme. Näissä kuvissa oli luettu huolellisesti Hesarin kuukausiliite. Perjantaina tuo pikku termiitti oli silpunnut kaikki (lue kaikki) saintpauliani, syönyt kasvit ja pureskellut ruukut pilalle. Koska saintpauliat olivat suurimmaksi osaksi harvinaisempia, niitä ei ole ihan helppo korvata.



Pikkutuholainen myös pissaa mattomme ja niinpä päätin viedä isoimman maton mattopesulaan. Mattopesula oli minulle uusi, mutta erittäin positiivinen kokemus, uskallan suositella lämpimästi 24pesulaa. Toistaiseksi olemme siis ilman mattoja lattioilla, joku raja mattojenkin pesussa, ehkä ensi kesänä saan matot taas takaisin lattioille. Tätä menoa meillä on myös lattiaremontti edessä...


Juuri kun olin tekemässä rukkaset koko tihulaisesta, se oli aivan superliikuttava elämänsä ensimmäisellä agilityesteellä eli putkessa perjantain treeneissä. Ensi viikolla Dino täyttää perjantaina 5 kk.