sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Club Show 2021Persikka oli rotunsa paras pentu ja lisäksi BIS2 eli koko näyttelyn tokaksi paras pentu (best in show). Dani oli taas urospentujen paras eli vastakkaisen sukupuolen paras (VSP). Nartuissa sijoitus oli 1. Persikka, 2. Possu 3. Doris. Uroksissa sijoitus oli 1. Dani, 2. Fionn, 3. Unto, 4. Roihu, kaikilla pysyi jalat maassa vaikka vähän teki mieli pomppia ja pitää hauskaa. 

kuvaaja Susanna Lepola

Roihu, Unto, Doris, Indy, Lilly, Dani, Viola, Persikka, Possu, Fionn, Ponu, Diudi

Isot koirat olivat silti suurin yllätys! Diudi ei ole käynyt neljään vuoteen oikein missään ja se oli niiiiin innoissaan ja se oli vielä narttujen ensimmäinen ja vastakkaisen sukupuolen paras eli VSP, lisäksi vielä se oli koko näyttelyn 4. paras veteraani, eli BIS4... Eiköhän Diudikin saa uraa ensi vuonna näyttelyissä, jospa siitä tulisi ainakin veteraani valio. 

Lilly esiintyi myös todella nätisti, sekin voisi palata nyt kehiin kun on todella hieno! Narttujen sijoitukset olivat 1. Diudi, 2. Lilly, 3. Viola ja 4. Indy. Ponu meni myös hienosti ja oli turistien 2. 

Viola oli myös yksi päivän suurimpia yllättäjiä ja työvoittoja, se on nyt niin kovasti jännittänyt näyttelyitä muutaman kerran mitä on ehtinyt menemään ja on väistänyt tuomaria. Mutta Viola olikin yllättävän rento, innoissaan ja valmis tulevaan koitokseen (meinasi syödä käteni jauhemaksapihvin mukana, ilmeisesti suurinta herkkua). Niinpä sitten kokeiltiin kehään menoa treenin kannalta ja Viola ei väistänyt tuomaria ollenkaan (keskittyi vain jauhemaksapihviin) ja ei yrittänyt peppuakaan laittaa maahan ollenkaan juoksu meni todella hienosti ja kun Jenna tuli isoon kehään esittämään, niin Violan häntä nousi pystyyn ja se oli niiin iloinen kun se selvisi koitoksesta ja tiesi että loppuosa menee helposti kun siinä ei enää kosketa. 

Parikilpailussa Lilli esitti Possun ja Persikan, jotka tapasivat nyt ensimmäistä kertaa pentuajan jälkeen. Oli ihan uskomatonta miten hienosti ne kulkivat yhdessä. 


kuvaaja Susanna Lepola

Kasvattajakehässä oli Diudi, Lilly, Indy ja Viola. Eli kolme sukupolvea meidän kasvatteja kaikki menivät niin hienosti ja kehuja tuli juuri tasaisuudesta eli kaikki oli tunnistettavissa samoiksi koiriksi. Toista vuotta peräkkäin saatiin bis kasvattajavoitto.


kuvaaja Susanna Lepola

Diudi, Lilly, Viola, Indy