sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Kuoppamestaruuskisat


Tänään oltiin Otalammella Kuoppamestaruuskisoissa ja siellä olivat mukana Possu, Indy ja Lilly. Kylmästä säästä huolimatta oli tosi kiva kokemus! Koirat tykkäsivät hirveästi vaikka niillä ei ollut oikein käsitystä mitä oli tapahtumassa. Mutta se ei menoa haitannut, kaikki olivat täysin valmiita siihen mitä oli tapahtumassa. 

Possu alkuun vähän ihmetteli, että mihin ihmeeseen se on tullut kun vastaan tuli vain kaljuja koiria (vinttikoiria). Mutta kun se lopulta näki tuttuja, niin riemu oli ihan valtava! Lilly on tämän päivän tähti, se tiesi heti mistä oli kyse, pitää juosta täysillä loppuun asti! Indy ja Possu olivat alkuun aivan innoissaan, mutta puolessa välissä niille tuli pieni uskonpuute ja jäivät hetkeksi ihmettelemään mihin äidit oikein hävisivät ja oliko tämä tosiaan oikea suunta. Mutta hienosti ne keräsivät itsensä heti kun saivat pienen muistutuksen, että jatkavat vielä matkaa.

Teki kyllä tosi hyvää Possun itseluottamukselle toimia osittain itsenäisesti ja on ihanaa kun se niin avoimesti ja innoissaan kokeilee uusia juttuja. Possu ei tainnut vielä tajuta viehettä, mutta ei se mitään, se juoksi hienosti luokse. Pitäisi keksiä lisää vastaavia juttuja. Hienosti kaikki osasivat myös odotella ja rauhoittua välissä, ihana seurata näitä.