tiistai 18. joulukuuta 2012

Lumimies Jedi


"Kuka on sanonut, että lenkiltä on pakko mennä kotiin sisälle? Miksi ei muka voi lysähtää oven pieleen? Tietty, jos nyt joku nipottaja hermostuu pienestä lepohetkestä nietoksessa, niin on parempi mennä sisään...""Joku sanoi, ettei ole kovin miehekästä istua portailla... Mutta jos osa porukasta on ylhäällä ja osa alhaalla, kuinka osaan päättää missä olla???"

"Vietettiin rauhaisaa päivää kotona, kun Honey The Poodle aloitti hirvittävän rähinän ovella. Minä olin syömässä kaikessa rauhassa keittiössä, mutta juoksin toki paikalle, kun luulin, että kyseessä on todellinen hälytys ja hätä. Olisihan se pitänyt arvata, siellä oli vain naapuri kolaamassa lunta. Niinpä otin rennon position oven vieressä (huomatkaa vartalon kieleni) näyttääkseni puudelille, ettei mitään hätää ole. 

Mutta ettei kukaan pääse sanomaan, että laistaisin talon vahdin hommista, pysyttelin kuitenkin asemissa, jos vaikka puudelineito tarvitsisi taustajoukkoja ja puhdasta lihasvoimaa siltä varalta, että naapurit tunkeutuisivat sisään kolan kanssa. Eihän sitä koskaan tiedä...".

"Alhaalla kuvassa iskä ja minä mielipuuhassani eli yhdessä kolaamassa lunta".