maanantai 11. helmikuuta 2013

Pennut omiin koteihin


Eilen pennut lähtivät omiin koteihinsa ja (en usko sitä itsekään), mutta annoin väärän poikapennun väärään kotiin. Onneksi toisen pojan omistaja huomasi virheen ja niinpä kävin vaihtamassa vaihdokkaat.

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja pennut ovat sopeutuneet uusiin koteihinsa:

"Sulo (hopea poika) kotiutui eilen yllättävän hyvin - tutustui uuteen kotiin, paini Ihaa-pehmolelun kanssa ja nukkui. Mentiin nukkumaan n. 10 maissa illalla ja Sulo nukahti melkein heti. Ensimmäisen kerran heräsin 3 maissa ja Sulo heräsi kun nousin sängystä. Sen jälkeen Sulo heräsi leikkimään kaksi kertaa, mutta nukahti aika pian kun oli hetken leikkinyt :) Eli kaiken kaikkiaan hyvin on mennyt."

"Mako (vihreä poika) oli eilisen illan hyvin riehakas, pomppi ja nuuski paikkoja.-Yö oli aika levoton, Mako teki kahdet kakat lattialle ja nukkui vasta aamuyöllä eli ollaan koko porukka nukuttu huonosti. Taijalla ei ollut töitä, joten oli kotona koko päivän. Mako oli nukkunut paljon päivällä. Tytöt on ahkerasti käyttäneet Makoa ulkona ja ovat onnistuneet kakattamaan Makon metsään...jätämme sinne hajujälkiä niin oppisi sen vessa paikaksi. Senja ja Mako ovat hyviä kavereita :)"

Tyttöpentu Ines pitää blogia, josta voi seurailla kuulumisia.