sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Oulussa koiratanssituomarina


Olin Oulussa koiratanssituomarina ja lento sujui potkurikoneella. Jos joku teistä on koskaan kärsinyt lentopelosta, niin tietää, että potkurikoneella lentäminen on valiumia vaativa tilanne. Lento alumiinitölkissä sujui kuitenkin hyvin ja laskeuduin Ouluun aikataulussa.


Esitykset olivat hyvin tasaisia, siinä mielessä erikoinen kisa, että monet koirakot saivat ihan samoja loppupisteitä, mutta täysin eri syistä. Useimmiten kisat menevät niin, että on hyviä ja huonoja. Hyvät ovat samoista syistä hyviä ja huonot samoista syystä huonoja.

Yksi esitys jäi erityisesti mieleen. Konkari esiintyjä, jolla oli koskettavalla tavalla erilainen ja mieleenpainuva esitys.


Sitten iskikin juuri kisan päätyttyä kunnon ukkoskuuro rakeineen. 

Lentomatka kotiin sujui onneksi astetta isommalla koneella. 

Jupinaa... Miksi, MIKSI, koneen kapteenin on käännettävä kone lähes kyljelleen kaartaessaan vasemmalle? Eikö taivaalla ole tilaa tehdä tasaista käännöstä??? Viimeksi vastaava käännös Joensuun yllä kun tulin Kiinasta, enkä ole vieläkään toipunut koneen asennosta. Pidetään romurauta taivaalla vaaka-asennossa ja matkustajat rauhallisina TAI annetaan valiumit jo hyvissä ajoin talon puolesta.